Auto- en motobanden


Uw autobanden zijn van levensbelang voor de stabiliteit van je auto. Logisch, want de banden vormen het enige contact tussen je auto en het asfalt. 

De veiligheid van u en uw gezin hangt dus grotendeels af van de staat van je autobanden. Zeer belangrijk: de slijtage-index mag nooit overschreden worden.

Als de profieldiepte van uw band minder is dan het wettelijke minimum van 1,6 millimeter kan dit nefaste gevolgen hebben. Zo bestaat er een hogere kans op aquaplaning en wordt de remafstand aanzienlijk groter. Wat kunnen wij in deze voor u betekenen :

Heeft u ook steeds moeite om tijdens de kantooruren of op zaterdagvoormiddag langs te gaan bij de bandencentrale? Wij plaatsen uw banden op weekdagen tussen 19u en 22u.
Alles gebeurt bij ons op afspraak. Hierdoor worden de wachttijden tot een minimum beperkt (de tijd nodig voor de werken aan uw wagen!)
We  bieden je de volgende diensten: 
Een gratis controle van de staat van je banden: spanning, slijtage, levensduur.
Uitbalanceren, vervangen en herstellen van banden.
Een gratis offerte voor banden die het beste aan uw noden beantwoorden, indien ze vervangen moeten worden.
Wenst u een set winterbanden, al dan niet op velg, om veilig de winter door te komen... ook hier kan u een gratis offerte voor bekomen.OOK motobanden aan scherpe prijzen !!

Heeft u nieuwe banden nodig? Vraag vrijblijvend uw offerte aan via:

  
BANDEN@GRACES.BE